Vogelvoer producten
Ons assortiment vogel voeder producten verandert regelmatig. Hieronder staat ons huidige assortiment. Alle voederhuisjes worden geleverd inclusief voer zodat ze direct te gebruiken zijn. Deze producten zijn op aanvraag het hele jaar door verkrijgbaar, we nemen ze alleen in het najaar en de winter mee naar de markten (zie "agenda").
€ 12,50
Deze voerfles is een grappig ontwerp, waarin een lege fles een nieuwe bestemming krijgt. Dit voorbeeld laat een wijnfles zien, dit kan echter ook een andere fles zijn. De voederfles wordt ook wel als cadeau artikel aangeschaft. Lever een volle fles en een zak vogelvoer bij en je hebt een uniek en apart (verjaars-) cadeau. Ook leuk als relatiegeschenk of kerstpakket. Voor meer informatie neem je gerust contact met ons op. Niet elke fles heeft dezelfde hals dus dit moet op maat worden gemaakt.
€7,50
De pindakaaspot in een houder is inmiddels niet meer weg te denken uit de tuin. Onze houder is uiteraard gemaakt van geïmpregneerd tuinhout en voorzien van RVS schroeven. Hij heeft daardoor een lange levensduur.
€ 20,-
vogelbuffet

Standaard compleet geleverd met 1 pot vogelpindakaas, 1 mezenbol en een flinke schep strooivoer. 
€ 25,-
voeder villa

Uiteraard wordt ook de villa geleverd compleet met een (wijn-)fles vol strooivoer, een pot vogelpindakaas en een mezenbol.

Dit product is ook populair als relatiegeschenk. Lever er een volle wijnfles bij en wij zorgen voor een flinke zak strooivoer zodat na het nuttigen van de wijn de fles een tweede leven krijgt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

© Copyright 2019 - https://vantuinhout.nl