Overige houten producten
Bloembak 30x30x30cm
Mooi robuust en aan de binnenzijde afgewerkt met anti-worteldoek. Staat iets van de grond af dmv hardhouten voetjes.
€ 15,- (excl. plant)
Bloembak schuttingdeel. Om een houten schutting wat te "breken" heb ik deze bloembakken gemaakt. Te bestellen in elke gewenste maat. Ook kunnen de bakken naar wens dieper worden gemaakt. Prijs op aanvraag.

Stevige opbergbak voor (aanmaak-)hout. 


Deze rechttoe- rechtaan bak heeft 4 zwenkwieltjes, waardoor deze makkelijk door de kamer te verplaatsen is. Eventueel met deksel leverbaar. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld speelgoed. Prijs op aanvraag.

Mooie oppottafel 


Decoratieve werktafel voor in de tuin. Op elke gewenste hoogte te maken.

Prijs op aanvraag.Uitgevoerde opdrachten
Uiteraard kan er veel gemaakt worden van tuinhout. Ik krijg dan ook wel eens de vraag of ik een bepaald product ook zou kunnen maken.
Ik maak dan eerst een tekening en een kostenraming. U ontvangt van mij een duidelijke offerte die we samen doorspreken. 
Hieronder staan enkele voorbeelden van specifiek bestelde producten. Heeft u een idee maar weet u niet of het uitgevoerd kan worden?
Neem vrijblijvend contact met mij op zodat we de opties kunnen doorspreken. Is uw idee toch niet haalbaar? Ik probeer dan een alternatief te bedenken. "Garage" voor de robotmaaier


Uiteraard zijn ook dit soort opdrachten mogelijk! Zoekt u ook een mooie houten oplossing voor een klein tuinprobleem? Neem contact op en wellicht is er meer mogelijk dan u denkt!
BloteVoetenPark te Brunssum


Dit insectenhotel is door mij geplaatst in het Blotevoetenpark te Brunssum.
Het hotel is bevestigd aan 2 hardhouten palen en voorzien van dakbedekking in de vorm van shingles.

Afmeting van de kast is ca. 180x180cm. 

Hensgens Mobiliteitsgroep
Een erg leuke uitdaging was de opdracht voor Hensgens Mobiliteitsgroep te Nieuwstad en Maastricht. Voor beide showrooms mocht ik een boom van 2.00 meter én een boom van 2.50 meter maken! Zeker 's avonds als het donker is een echte blikvanger.

Homevision Makelaardij Roermond
Voor Homevision Makelaardij heb ik een op maat gemaakte dubbelzijdige boom gemaakt. Zo komt de boom goed tot zijn recht, zowel van buiten als aan de binnenzijde.

Insectenhotel XL
Op verzoek van een klant heb ik dit XL insectenhotel gemaakt. De klant wilde graag een gat in de haag opvullen dus het hotel is precies op maat gemaakt. De klant wilde ook graag zelf het hotel geheel naar eigen smaak invullen. Ook dat kan natuurlijk!
Tuinkast
Deze klant wilde graag een aparte tuinkast, eens "wat anders" dan wat in de tuincentra wordt aangeboden. Het eindresultaat is deze kast, op verzoek kan het dak worden voorzien van dakshingles.
Bijpassend insectenhotel
Dezelfde klant van de tuinkast wilde graag een insectenhotel wat leuk bij de kast zou passen. Ik heb er voor gekozen dit in dezelfde vorm als het dak van de kast te maken.
© Copyright 2020 - https://vantuinhout.nl